Skip to main content
BreedSaam ontzorgt de scholen t.a.v. huisvestingsvragen en werkt derhalve vanuit een cultuur van dienstbaarheid. Het huisvestingsbedrijf is creatief, deskundig, en maakt dingen mogelijk.

Brederocollege officieel onthuld

15 februari 2017

Op woensdag 1 februari jl. werd het vernieuwde locatie van het Brederocollege officieel onthuld. Speciale gast was Alexander Pechtold van D66, die ook in gesprek ging met een aantal leerlingen van het Brederocollege. De aanwezigen werden vervolgens door leerlingen van het Brederocollege rondgeleid door het vernieuwde pand.

De renovatie van dit pand is onder regie van BreedSaam gefaseerd in de schoolvakanties uitgevoerd en heeft daarom enkele jaren geduurd. Het wachten is echter de moeite waard geweest, er staat nu een prachtig schoolgebouw! Onderstaande foto’s geven een beeld van het eindresultaat en de opening.

Toespraak van I. van Riel van het Driespan

Officieel openingsmoment waarbij de afgebeelde poster horizontaal doorgeknipt wordt door Alexander Pechtold en Mirjam Haagh

Pechtold reageert op een geschreven bericht op het bord

Project overzicht


Renovatie Brederocollege op schema

11 april 2016

Het Brederocollege wordt in enkele fases geheel gerenoveerd. In de zomervakantie van 2015 en de kerstvakantie is al hard gewerkt aan de eerste fases, nu zijn aula en keuken aan de beurt. Het tijdschema voor de werkzaamheden is strak maar zoals jullie kunnen zien wordt er goede voortgang gemaakt. De laatste fase van de renovatie vindt in de zomervakantie 2016 plaats.