Skip to main content
BreedSaam ontzorgt de scholen t.a.v. huisvestingsvragen en werkt derhalve vanuit een cultuur van dienstbaarheid. Het huisvestingsbedrijf is creatief, deskundig, en maakt dingen mogelijk.

Vacature Projectleider

BreedSaam is een Cooperatieve Vereniging met vele schoollocaties voor regulier en speciaal onderwijs in Breda, waar een groot aantal schoolbesturen lid van zijn. Uniek in zijn soort is BreedSaam verantwoordelijk voor o.a. het beheer en onderhoud, nieuwbouw en renovatie van alle onderwijsgebouwen.

Ter uitbreiding van de afdeling techniek zijn wij op zoek naar een zelfstandig Projectleider Beheer, Onderhoud en Projecten.

Functieprofiel

In deze rol van Projectleider ben je (mede)verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van nieuwbouw- en renovatieprojecten en je coördineert en stuurt de uitvoering aan van diverse werkzaamheden op het gebied van bouwkundig en installatietechnisch onderhoud aan de gebouwen.

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

• Je beoordeelt aanvragen van gebruikers en werkt die na overleg uit;
• Je bent actief betrokken bij de verduurzaming van het vastgoed;
• Je stelt samen met collega’s meerjaren-onderhoudsplannen op, zowel voor gebouwen als voor installaties;
• Je bent betrokken bij het opstellen van aanbestedingen van meerjaren- onderhoudsplannen;
• Je werkt investeringsplannen uit en begeleidt die tot en met de realisatie ervan binnen de daarvoor ter beschikking gestelde budgetten, doet de inkoop ervan en rapporteert periodiek aan de directie over de financiele status, voortgang en kwaliteit.

De kandidaat dient de ALV en het bestuur te kunnen adviseren en te beschikken over kerncompetenties als: strategisch inzicht, kritisch-analytisch vermogen, integriteit en maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel.

Functie-eisen

Gezien de diversiteit aan projecten is het voor deze functie van groot belang dat je over een afgeronde Hbo- Bouwkunde opleiding beschikt met een grote affiniteit voor installatietechniek. Je hebt zowel theoretische als praktische kennis van meerjaren planmatig onderhoud van gebouwen en installaties. Dit bij voorkeur binnen een non-profit omgeving.

Je bent communicatief op alle niveaus en je beschikt aantoonbaar over onderhandelingsvaardigheden. Daarnaast ben je een “open minded team-player” die het overzicht weet te bewaren. Je bent doelgericht en besluitvaardig in je handelen.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact op voor het maken van een afspraak.